U bevindt zich hier:

Links

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Wie zijn wij

Contact

In de media

Disclaimer

sitemap

Natuurlijk gaat u er vanuit dat de mooiste dag van uw leven vlekkeloos verloopt. Alles is immers tot in de puntjes geregeld: trouwkaarten, bloemen, auto's, muziek, hapjes en drankjes. En als het weer dan ook nog meewerkt, is aan alle voorwaarden voldaan om er een onvergetelijke dag van de maken.

Maar stél dat de ceremoniemeester, getuigen of onmisbare familieleden plotseling ziek zijn, waardoor de mooiste dag van uw leven niet door kan gaan, uitgesteld of voortijdig beëindigd moet worden Of dat de bus met feestgangers en familieleden betrokken raakt bij een verkeersongeval. Of dat het restaurant waar de receptie wordt gehouden blank komt te staan. Heel vervelend allemaal. Maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien: de fotograaf, de muziek, de catering, het drukwerk en noem maar op.

De trouwverzekering geeft dekking voor de kosten welke door u zijn geleden indien het huwelijk en/of huwelijksfeest dat gehouden wordt binnen Nederland geheel of gedeeltelijk niet doorgaat, wordt afgebroken, wordt uitgesteld of afgelast.


Het regelen van de bruiloftverzekering is eigenlijk een onmisbare voorziening op elke huwelijksdag. Immers, als u op vakantie gaat zorgt u toch ook voor een verzekering, dat als er iets zou gebeuren, u de reissom terug krijgt.

Met een Bruiloftverzekering van DYMAS Adviesgroep is er niets aan de hand.

Huwelijksdagverzekering aanvragen

Bruiloftverzekering - Bruiloftverzekeringen - Bruiloft - Bruiloft-verzekering - Huwelijksverzekering - Huwelijksdagverzekering - Huwelijk - Trouwverzekering - Trouw -Trouwen - Bruiloft - Huwelijksdag - Bruiloft-verzekering - Trouwverzekeringen - Trouwplannen - Verzeker - Trouwdag - Verzekering - Verzekerd - Verzekeringen - Huwelijks - Huwelijksdag-verzekering -